Theon heeft veel sympathie voor Peetjes Droom

Krijgt Aalters voetbal kunstgras?
Krijgt Aalters Voetbal Kunstgras?

Peetjes Droom is ontstaan na de voetbalcarrière van Peter De Poorter, een kleine jongen van 7 jaar die wou voetballen bij KVE Aalter.
Hij stond sinds zijn achttiende verjaardag in het eerste elftal. 33 jaar na zijn eerste jeugdwedstrijd hangt hij de schoenen aan de haak.

Een droom was uitgekomen. Een opmerkelijke carrière gebouwd op een combinatie van talent en heel veel doorzettingsvermogen.
Na zijn actieve carrière had Peter een tweede droom, namelijk de aanleg van een kunstgrasterrein op KVE Aalter, om de 275 jeugdspelers de kwaliteit te kunnen bieden die ze verdienen.

Daarvoor is een flink budget nodig.
Een volledig afgewerkt terrein kost algauw 350.000 euro. Een bedrag dat wij, met Peetjes Droom, op twee manieren proberen te bewerkstelligen.
Enerzijds via allerlei activiteiten (een WK-Dorp te Aalter, het Kerstdorp, een Afterworktornooi, De Nacht van KVE, ...), anderzijds via sponsoring.
Daarom willen we graag onze sponsormogelijkheden aan u voorleggen, zodoende u kan bekijken hoe wij elkaar verder kunnen helpen in dit verhaal.

Het verhaal van 275 jeugdspelers van KVE Aalter, die hunkeren naar een kwalitatief terrein. 

www.peetjesdroom.be