Betaalt u ook een te hoge energiefactuur?

Betaalt u ook een te hoge energiefactuur?

Probeer / test / onderzoek / vraag / ontdek de ecologische benadering!

07/06/2012

Beste Theon-lid,

Loopt de energiefactuur van uw KMO ook te hoog op?

Laat u dan inspireren op het UNIZO / THEON Cleantech slotevent en ervaar hoe groen ook geld oplevert!
Op donderdag 7 juni 2012 organiseert UNIZO het voor THEON leden gratis Cleantech slotevent in Aalter. U komt meer te weten over hoe u kan besparen op verwarming, verlichting en mobiliteit zonder in te boeten aan comfort. U ontdekt er waarvoor de overheid al dan niet mee betaalt. Tijdens dit slotevent maakt u kennis met de verschillende mogelijkheden van “schone technologie” in het bedrijfsleven. Workshops, best practices, testritten en een panelgesprek: mogelijkheden genoeg om te ontdekken hoe groen geld kan opleveren.

Tevens is er doorlopend een Cleantech infomarkt waar u onder meer kan kennismaken met POM Oost-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, Waterwegen & Zeekanaal, Agentschap ondernemen, Watt’s on, Cogen, Erbeko, Ecopuur, Noord Boom, Electrabel, Soleco VITO, THEON. Beleef de ervaring van het elektrisch rijden, bezoek een zero-emissie kantoorgebouw of een carwash met warmtekrachtkoppeling.

Hier ziet u echt “How green makes money”.

Lieven Scheire, bekend van Neveneffecten, Basta en Scheire en de Schepping, presenteert het avondprogramma en modereert de panelgesprekken. Joke Schauvliege, Vlaams Minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur sluit de avond af.

 

OPGELET : Inschrijven is verplicht en verloopt uitzonderlijk via ondertaande link van Unizo.

THEON- leden kunnen zich gratis inschrijven via http://www.unizo.be/gent-meetjesland/viewobj.jsp?id=4820917#inschrijvingsformulier

Wanneer uw zich als THEON – Lid bij aankomst op het event wendt tot de THEON balie zal u nadien geen vraag tot betaling van de deelnamekost ontvangen.

Het volledige programma vindt u via : www.unizo.be/howgreenmakesmoney.