Jij 'bent' een kleur

Jij 'bent' een kleur

En dat is goed om weten ... in elke organisatie, onderhandeling, omgeving, relatie, ...

09/11/2017

Beste Theon-lid,

‘Iedereen is uniek’ ... Klinkt dit cliché?
Zeg wel! Toch zit er een enorme waarheid in die uitspraak.
Kijk maar eens naar de mensen waarmee je samenwerkt, samenleeft, samen sport, … er zijn er altijd bij met wie je meer aansluiting vindt, of waarvoor je letterlijk ‘een grotere voorkeur hebt’ om mee om te gaan.
Mensen met wie het samen-zijn vlot verloopt en anderen bij wie dat net iets meer moeite kost.

De interessante vraag: ‘Waaraan ligt dit’?
Veelal heeft dit te maken met onze persoonlijkheidsvoorkeuren, en daaraan gekoppeld onze percepties en onze opgebouwde overtuigingen die hun ontstaan vinden in eerder opgedane persoonlijke ervaringen.

In 1,5 uur willen we je deze avond op een interactieve manier laten ontdekken welke jouw voorkeuren zijn, hoe je vanuit het bewustzijn van jouw kleuren en inschatting van de kleur van je collega, klant, vriend, familielid, … een betere verbinding kan maken en effectiever samenwerken.
We maken hierbij gebruik van het Disc-model van Dr. William Marston en het Insights kleurenmodel van vader & zoon Lothian.

Benieuwd naar jezelf en het waarom?
Dan verwachten we je graag op 9 november aanstaande om samen met de andere aanwezigen op een boeiende en actieve manier op zoek te gaan naar jouw voorkeurkleuren en de achterliggende betekenis daarvan.

Zoals steeds mag u van ons lekkere hapjes en drankjes verwachten.

Heel graag tot dan!
Het Theon-bestuur