Strategie is geen vies woord!

Strategie is geen vies woord!

Jeroen De Flander slaat brug tussen briljante strategie en superieure prestaties

06/11/2014

Strategie is geen vies woord. Wil je ergens geraken met je bedrijf, dan zal het zonder niet lukken!

Strategie en de weg naar succes is een lange en gevaarlijke tocht. De meeste uitgewerkte strategieën verliezen 40 tot 60% van hun potentieel onderweg. De cijfers zien er niet goed uit - en de afgelopen 10 jaar beseften meer en meer ondernemingen dat er veel meer nodig is dan een fantastische strategie om de nummer één te worden in hun sector.

Je moet die fantastische strategie ook omzetten in fantastische prestaties.

Daar komt strategie-implementatie in beeld. Het is de brug tussen briljante strategieën en superieure prestaties. Strategie-implementatie is een snel groter wordende stip aan de horizon van topmanagers. Maar alleen maar verschijnen aan de horizon is niet voldoende om je strategie in resultaten om te zetten. Elk bedrijf, groot of klein, moet over implementatievaardigheden beschikken om een strategie succesvol in praktijk te brengen.

Jeroen De Flander is de spreker op onze volgende Theon meeting en kent een “shortcut” voor het implementeren van een strategie. Jeroen is één van de meest invloedrijke denkers wereldwijd omtrent uitwerken van een bedrijfsstrategie. Hij gaf intussen al lezingen hieromtrent in meer dan 35 landen en schreef al een aantal bestsellers over strategie.