Theon organiseert zijn 3de "After Work Party Benefiet"

Theon organiseert zijn 3de "After Work Party Benefiet"

Steun aan "Gammetoen" en "Fonds Jan Filliers"

30/03/2012

Beste Theon-lid,

Het succes en de positieve sfeer rond de Theon After Work Party vraagt om verderzetting van dit initiatief.

Ditmaal steunt Theon met zijn derde After Work Party twee projecten uit de regio waarbij we oog hebben voor invaliditeit en de beperkingen die dat met zich meebrengt.

We steunen enerzijds de Aalterse gehandicaptenwerking "Gammetoen"

Gammetoen is een vrijetijdswerking exclusief voor personen vanaf 8 jaar met een lichte tot matige handicap.  De werking is niet zo gestructureerd als een dagopvang of instelling. Gammetoen biedt toffe activiteiten aan in een ontspannen sfeer waartoe de deelnemers anders de kans niet krijgen. 

Anderzijds steunen we eveneens het  "Fonds Jan Filliers"

Het Fonds Jan Filliers  heeft tot doel beurzen uitreiken aan jongeren tussen 12 en 25 jaar die het slachtoffer werden van een verkeersongeval, waarbij de betrokken jongere blijvend verminkt of fysisch gehandicapt is ten gevolge van het ongeval. De beurs zal de jongere ondersteunen in zijn/haar verdere persoonlijke ontwikkeling. Het Fonds is actief in Vlaanderen.

Wat Kan u doen?

U kan als bedrijf drankbonnen kopen en deze onder uw personeel verdelen. Dit wordt door uw personeel heel erg geapprecieerd.

Uw personeel draagt - dankzij de uiterst positieve sfeer - bij tot het succes van Aalter als een warme én werkende gemeente. Op de Theon After Work Party is er sprake van een ondertussen legendarische collegialiteit tussen de Aalterse bedrijven en de werkende bevolking.

 

Per drankbon rekenen wij € 1,5.

U kan het aantal bestellen door in te loggen op onze site en bij aantal personen gewoon het aantal gewenste drankbonnen in te vullen.

Wij zorgen ervoor dat die dan - samen met een factuur - bij u terecht komen.

Graag zien wij opnieuw uw steun tegemoet!

Het Theon-Bestuur.