We maken het al te goretig

We maken het al te goretig

Lard belicht het Climate Reality Project van Al Gore

06/05/2015

Het mag gerust gezegd worden : We maken het AL te GOREtig.

Lard onze voorzitter is beroepsmatig al meer dan 20 jaar bezig met energie en energietechniek. Omdat Lard mateloos gepassioneerd is door innovatieve techniek ligt de klimaatproblematiek hem zeer nauw aan het hart. In de eerste plaats als vader, maar evengoed als ondernemer onder ondernemers.

In 2014 werd hij geselecteerd om in Johannesburg in Zuid-Afrika de opleiding tot ambassadeur van het Climate Reality Project te volgen.

The Climate Reality Project is een initiatief van Al Gore, waarbij mensen wereldwijd getraind worden rond de problematiek van klimaatverandering. Tijdens deze training, die door Al Gore zelf wordt gegeven, krijgen mensen een diepte-inzicht omtrent de ingrijpende problematiek van klimaatverandering en wordt hen geleerd hoe ze in hun eigen leefomgeving het bewustzijn bij mensen van deze problematiek kunnen verhogen. The Climate Reality Project werd opgericht in 2006 na de lancering van de documentaire “An Inconvenient truth”, een aangrijpende documentaire over de opwarming van de aarde.

Als Belgisch ambassadeur van het Climate Reality Project wil Lard Vanobbergen mensen inzicht verschaffen in deze problematiek en hen doen inzien dat deze belangrijk en dringend is.

Verwacht geen preek of een commercieel exposé. Verwacht misschien wel een onverwachte en ongevaarlijke omschakeling in uw huidig denken. 

Dit interessant event houdt de vinger aan de maatschappelijke pols.

Schrijf u daarom snel hier in.