Heraanleg complex Aalter

infovergadering op 21 januari 2016 om 19:30

Heraanleg complex Aalter: infovergadering op 21 januari 2016

Doel van de werken

Het nieuwe op- en afrittencomplex in Aalter zal zorgen voor een vlotte verbinding tussen de E40 en de Knokkeweg (N44). Door het lokaal van het doorgaand verkeer te scheiden zal de verkeersdruk langs de woonzones verminderen. Na de heraanleg rijdt het verkeer niet alleen vlotter, het wordt ook aangenamer wonen in de buurt van het op- en afrittencomplex.

We zetten in op de veiligheid van alle weggebruikers. Fietsers krijgen nieuwe fietspaden die volledig afgescheiden zijn van de rijbaan en twee fietstunnels. Ook de afrit van de E40 vanuit Gent wordt een pak veiliger. Door een vlottere doorstroming behoren de gevaarlijke files tot op de E40 na de heraanleg tot het verleden.

Infovergadering op donderdag 21 januari om 19:30

Het Agentschap Wegen en Verkeer wil iedereen goed informeren over de werken. Daarom organiseren we op 21 januari 2016 om 19u30 een infovergadering in het auditorium van het gemeentehuis, Europalaan 22 in Aalter. We gaan in op de verschillende fasen van het project en geven meer info over de timing, de impact voor het verkeer en de omleidingen.

Blijf op de hoogte!

Op www.wegenenverkeer.be/aalter vindt u steeds de laatste stand van zaken over het project. Op deze webpagina kunt u zich ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief over de werken. Zo krijgt u alle belangrijke info rechtstreeks in uw mailbox.